ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για όλες τις παρακάτω περιπτώσεις, έχετε δικαίωμα επιστροφή των προϊόντων που παραλάβατε, εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών. Θα πρέπει το προς επιστροφή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, στην πλήρη και χωρίς φθορές, αρχική του συσκευασία. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία η οποία δε θα πρέπει να έχει καταστραφεί. Το κόστος για τις επιστροφές είναι 5 ευρώ, συν 5 ευρώ τα έξοδα επαναποστολής προϊόντος (σύνολο 10 ευρώ) και επιβαρύνει τον πελάτη.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από τo gynaikomania.gr, στις παρακάτω περιπτώσεις :

ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σε όλες τις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του gynaikomania.gr, τα προϊόντα που σας παραδόθηκαν, ήταν άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε. Το λάθος αυτό μπορεί να οφείλετε είτε στην λάθος καταχώρηση της παραγγελίας από το τμήμα πωλήσεων, είτε από λάθος της αποθήκης κατά την συσκευασία της παραγγελίας σας, και σας ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη για αυτό. Στην περίπτωση αυτή όλα τα έξοδα επιστροφής του λάθους προϊόντος και αποστολής του σωστού, βαραίνουν εξολοκλήρου το gynaikomania.gr και οι διαδικασίες παίρνουν απόλυτη προτεραιότητα, για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ

Στην περίπτωση που κάποιο από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος που παραλάβατε, δεν συμφωνεί ουσιαστικά, με τα αναγραφόμενα στο site μας για το προϊόν, έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν αυτό. Στην περίπτωση αυτή όλα τα έξοδα επιστροφής του λάθους προϊόντος και αποστολής του σωστού, βαραίνουν εξολοκλήρου το gynaikomania.gr και οι διαδικασίες παίρνουν απόλυτη προτεραιότητα, για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ – ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα μας τα προϊόντα ελέγχονται από το προσωπικό της εταιρίας μας πριν σας αποσταλούν. Παρόλα αυτά στην περίπτωση που το προϊόν αποδειχτεί ελαττωματικό, τότε μπορείτε να προβείτε στις παρακάτω ενέργειες.
– Αντικατάσταση με ένα ίδιο καινούργιο προϊόν.
– Αντικατάσταση με ένα άλλο καινούργιο προϊόν ίδιας χρηματικής αξίας.
– Επιστροφή των χρημάτων σας.

Επίσης στην περίπτωση που το προϊόν αποδειχτεί ελαττωματικό θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας και να αποστείλετε το δέμα με courier. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία μας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στην περίπτωση επιστροφής προϊόντος, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής προϊόντων, ώστε να πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

    Αιτία Επιστροφής

    Το προϊόν έχει ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί

    ΝαιΌχι